5000 har købt billet til BSV mod Paris

Bjerringbro-Silkeborg har allerede solgt langt over 5000 billetter til Champions League-kampen i Jyske Bank Boxen, hvor Paris Saint Germaint med Mikkel Hansen på holdet, møder BSV.

Der bliver tale om den største håndboldevent på dansk jord i den kommende sæson. En event som Bjerringbro-Silkeborgs anfører, Michael V. Knudsen, ser frem til at være en del af.

- Paris SG er en storsatsende klub med den ene stjerne efter den anden på holdet. I dag er de vel favoritter til at vinde VELUX EHF Champions League. Det er nogle sindssygt dygtige spillere, som vi skal op mod. Det er stjerner på alle positioner, som tørster efter at vinde noget på den europæiske scene, siger Michael V. Knudsen, der glæder sig til at skulle spille i Jyske Bank Boxen, hvor han var med til at vinde EM-sølv til Danmark tilbage i år 2014.

- Det er den største håndboldhjemmebane i Danmark. Der kommer mange mennesker, og det er altid nogle store kampe, der bliver spillet derude. Det er kampe med stor opmærksomhed omkring, og det er selvfølgelig en vildt stor oplevelse at spille i Jyske Bank Boxen, fortæller Bjerringbro-Silkeborg-anføreren.

Inden han flyttede hjem til Danmark og en tilværelse i Bjerringbro-Silkeborg, vandt den 37 årige stregspiller selv den største europæiske klubturnering, VELUX EHF Champions League, med Flensburg-Handewitt.

Nu glæder han sig over udsigten til atter at skulle møde de bedste spillere i verden i VELUX EHF Champions League, og han håber, at rigtig mange danske håndboldfans vil lægge vejen forbi Jyske Bank Boxen den 23. oktober.

- Man skal komme ud i Jyske Bank Boxen og hilse på Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard, og så skal man komme ud og se alle Paris-spillerne, som er nogle af verdens bedste, der har vundet rigtig meget. Det er virkelig toppen af poppen, som kommer til Danmark, så hvis man bare er en smule interesseret i håndbold, skal man komme i Jyske Bank Boxen. Det bliver en kæmpe fest, lover Michael V. Knudsen, der håber, at Bjerringbro-Silkeborg kan skabe overraskelsen mod de franske favoritter.

- Vi kender godt vores rolle. Vi er undertippede og ydmyge, men der er altid en mulighed for at overraske og særligt, når vi har hjemmebanen i ryggen. Vi glæder os sindssygt meget, og vi skal selvfølgelig ud på banen og kæmpe for at lave overraskelsen, lyder det fra den rutinerede stregspiller.

VELUX EHF Champions League-kampen mellem Bjerringbro-Silkeborg og Paris SG spilles søndag den 23. oktober kl. 16.50. Billetter kan købes fra 150 kr. på Bjerringbro-Silkeborgs hjemmeside. Kampen vises desuden direkte på DR1.