Foto: Rigspolitiet

Opmærksomme betjente fandt stoffer

Opmærksomhed og en god politinæse førte hen over weekenden til fundet af euforiserende stoffer på tre forskellige personer.

Natten til søndag standsede politiet en 25-årig mand på Nylandsvej. Han kørte cykel uden lys, selvom klokken var knap et om natten.

Den 25-årige mand virkede nervøs over politiets tilstedeværelse, så de blev mistænksomme og visiterede manden. Det førte til fundet af 3,26 gram hash, som manden fik en bøde for, sammen med en bøde for manglende cykellygter.

Nogle timer efter, klokken 03.23, fik en politipatrulje øje på tre unge mænd i Nygade ved Mejerigården. Da mændene fik øje på politiet, vendte de sig hurtigt om og begyndte at gå væk.

Politiet blev igen mistænksomme. De rettede henvendelse til de tre mænd, visiterede dem og fandt 0,6 gram kokain i lommerne hos den ene, en 18-årig mand fra Silkeborg.

En halv time efter var den så gal i Vestergade. Her gik to personer ind i passagen ved Jyske Banks trappe, da de fik øje på politibilen.

Betjentene fandt de to mænd, der forsøgte at gemme sig, og visiterede dem. Den ene, en 22-årig mand, havde 0,82 gram hash på sig.

Alle tre mænd får nu bøderne for besiddelse af euforiserende stoffer til eget forbrug. Bødens størrelse er typisk 2000-3000 kroner.