Bo og NyhedsSøren var også nomineret til en Zulu Award for bedste radioprogram sidste år.

Din Radio 8600 nomineret til radiopris

Bo Linde og NyhedsSøren fra morgenshowet på Din Radio 8600 har fundet de store smil frem. Makkerparret er nomineret i kampen om radioprisen Den Gyldne Mikrofon.

Ekstra Bladet står bag prisen, der i år uddeles for tiende gang til landets bedste radioshow - valgt af lytterne. Vinderen har alle de foregående år været et landsdækkende radioshow.

- Vi forventer ikke at hive sejren hjem, når vi på den måde er oppe mod de helt store, men vi er vildt glade for, at vi kan sætte Silkeborg på landkortet, siger Bo Linde.

Makkerparret har tre gange tidligere opnået nominering til Den Gyldne Mikrofon, der er en ren lytterpris. Både kandidater og vindere vælges af lytterne.

- Det er fantastisk, at vi har så loyale lyttere, der bliver ved med at hjælpe os. Det øger lige arbejdsglæden med 200 procent. Så dem vil vi gerne sige et kæmpestort tak til, siger Bo Linde, der også har opnået nominering til brancheprisen Zulu Award med sin makker Søren "NyhedsSøren" Rasmussen.

I alt er ti forskellige radioshows nomineret til Den Gyldne Mikrofon, og Ekstra Bladet afslører dem løbende i denne uge. På mandag begynder afstemningen på avisens hjemmeside.

Vinderen kåres fredag den 16. september.

Du kan se Bo Linde og NyhedsSørens nomineringsvideo til Ekstra Bladet her:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=QAV4dthHftM[/embed]