Foto: Vejdirektoratet

Nu begynder den lange motorvejsfest

Fire dage med festligheder for en enkelt begivenhed - det lyder næsten som et eventyr. I morgen begynder Danmarks Største Vejfest for alvor, selvom flere tusinde skolebørn i dag tyvstartede med motionsløb.

I morgen foregår de fleste aktiviteter inde i byen, hvor der er åbent til kl. 20 i forretningerne og udsolgt koncert i Kedelhuset. Klokken 14 og 19 opføres teaterstykket Vejen ved Vejdirektoratet på Nørreskov Bakke.

Fredag er der mange forskellige aktiviteter omkring Havnen og Papirfabrikken med musik, festsejlads med Hjejlebådene og Adventure Sport i Stryget.

Den første dag med tusinder af motionister på motorvejen er lørdag, hvor den store koncert med blandt andre D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy også finder sted. Inde i midtbyen er der blandt andet vinfestival og Fiskens Dag på Søndertorv.

Søndag er der cykelløb på motorvejen og masser af aktiviteter ved Vejdirektoratet på Nørreskov Bakke, før den officielle indvielse. Den sker kl. 16.30, når Kronprins Frederik klipper snoren til Silkeborgmotorvejen i Dyrehaven og hundreder af elbiler ruller forbi i en verdensrekord.

Søndag aften eller nat åbner motorvejen for almindelig trafik.

Du kan se det fulde program og finde links til billetsalg og tilmeldinger på hjemmesiden for Danmarks Største Vejfest.