Foto: www.politi.dk

Travlt politi: Tre uheld på samme tid

Der var travlhed ved politiet i går eftermiddag, da der i løbet af cirka 20 minutter kom anmeldelse om tre forskellige færdselsuheld.

Den første anmeldelse kom fra Ansvej ved Kjellerup, hvor en bilist og en cyklist stødte sammen kl. 17.18.

Bilisten, en 46-årig mand fra Kjellerup, kørte fra Kirkebakken lige ud foran cyklisten, der kom kørende på Ansvej.

Den 61-årige mandlige cyklist kunne ikke undgå et sammenstød med varebilen og væltede bagefter. Cyklisten blev kørt til skadestuen i Viborg, men politiet oplyser, at han ikke var kommet alvorligt til skade.

To uheld på ét minut
Mens patruljen ved Kjellerup var travlt optaget af det uheld, indløb der to nye anmeldelser til politiet på kun ét minut.

Det første skete på Sejsvej, lige efter viadukten ud mod Sejs. Her holdt en 83-årig mandlig bilist i vejsiden og skulle til at sætte i gang. Han overså en bagfrakommende bil og svingede ud.

Den bagfrakommende var en 47-årig mandlig bilist, der ikke kunne nå at undvige eller bremse, så de to stødte sammen. Ingen af dem kom noget alvorligt til ved påkørslen, oplyser politiet, men der skete skader på begge biler.

I samme øjeblik modtog politiet et opkald om et færdselsuheld på Nørreskov Bakke, hvor en trailer var hoppet af en bil, der var på vej ned ad bakken.

Traileren kom over i den modsatte vejbane, hvor den ramte en modkørende bil. Ejeren af traileren kunne ikke forklare, hvorfor traileren var hoppet af.

Der skete ingen personskade ved det uheld.