Foto: Ole Mørk, Midtjysk Foto

I aften indleder BSV sæsonen for alvor

I aften indleder de forsvarende Danmarksmestre fra Bjerringbro-Silkeborg en ny sæson, som forhåbentlig med samme flotte resultat som sidste sæson.

Ligaen hedder i år 888-ligaen, og den blev formeldt indledt i går, da Tønder og Skjern Håndbold tørnede sammen i Sønderjylland, i en kamp der endte med sejr til Skjern på 29-26.

Bjerringbro-Silkeborg lægger ud med oprykkerne fra Randers HH på udebane. Randers vandt i sidste sæson 1. division og er debutanter i den bedste liga.

Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen spår en stor håndboldaften i Arena Randers.

- Vi glæder os til at komme til Randers og byde dem velkommen til 888 Ligaen. Det er en historisk dag for Randers HH og også en stor for Randers, der er en meget sportsglad by, som traditionelt bakker flot op om deres sportshold. Jeg forventer, at der kommer mange mennesker i Arena Randers for at se deres lokale oprykkerhold møde Danmarksmestrene, siger Bredsdorff-Larsen til klubbens facebookside.

Cheftræneren forventer også, at oprykkerholdet vil komme buldrende som en ny Audi på en tysk Autobahn i deres første ligakamp nogensinde.

- Randers vil komme med al den energi, der giver at være oprykker og underdog. Derfor skal vi matche det energiniveau og det engagement, som Randers kommer med. Vi er et hold med langt mere erfaring og kvalitet end Randers, og derfor har vi fokus på at matche dem på energien og engagementet, lyder det fra Peter Bredsdorff-Larsen, der fortæller videre om oprykkerne fra Randers HH.

Kampen starter klokken 19:30, men vises desværre ikke på TV.