Luna med den kagerulle, hun har som souvenir fra optagelserne af Den Store Bagedyst. Foto: Marie-Louise Kjær

Bagedyst-Luna kom rygende fra start

Luna Richardt, Silkeborgs egen deltager i DRs Den Store Bagedyst, kom på første optagedag uheldigt afsted. Hun brændte en kage på. Et nyligt offentliggjort stillbillede på DR.dk viser en Luna Richardt i en røgsky så tæt, at man næsten ikke kan se hendes ansigt.

I en artikel til DR.dk fortæller Luna, at hun var uopmærksom et øjeblik, fordi dommerne var på vej hen til hendes bord. Det var i øvrigt ikke den store katastrofe, da kagen ikke skulle bruges. Der var to i ovnen, og den, der skulle bruges, havde hun fået ud i tide.

- Jeg havde godt på fornemmelsen, at noget var helt galt, mens jeg stod og snakkede med dommerne. Jeg kunne mærke, at mange af de andre deltagere begyndte at kigge hen på mig og min ovn. Det var noget af en sæsonstart, siger Luna til DR.

Det omtalte klip kom dog ikke med i aftenens premiereafsnit.

For fjorten dage siden bød Luna Silkeborg Nyt indenfor i køkkenet i sit nye hjem i Aarhus. Læs artiklen her

Den Store Bagedyst har premiere i aften kl. 20 på DR1.