Mand blev i nat overfaldet i sin indkørsel

En 22-årig mand blev først på natten helt umotiveret overfaldet af to mænd i sin indkørsel på Linå Bygade i Linå.

Politiet betegner sagen som kvalificeret vold, for der er tilsyneladende brugt et eller andet form for våben under overfaldet.

Manden har fortalt politiet, at han umiddelbart efter midnat var ved at lukke sin garageport, da to mænd pludselig dukkede op. Den ene tildelte ham et eller to slag i ansigtet, og derefter forsvandt de igen.

Efterfølgende opdagede den 22-årige, at han havde en 2 centimeter lang ridse på maven, som formentlig er lavet med en kniv eller en skruetrækker eller lignende. Han så dog ikke noget våben under overfaldet, siger han.

Tavse overfaldsmænd

De to gerningsmænd, der var helt tavse under overfaldet, beskrives begge som 28-30 år gamle. Ham, der begik vold er cirka 190 cm. høj, spinkel af bygning, har kort mørkt hår, blå øjne og meget markerede kindben.

Den anden mand beskrives som cirka 180 cm., almindelig af bygning og med kort, mørkt hår og et buttet ansigt.

De var begge iført sorte joggingbukser med hvide ”Adidas-striber”, og henholdsvis en rød og en grå trøje ligeledes med striber.

Politiet fortæller her til morgen, at der ikke er stjålet noget i forbindelse med sagen, og at man ikke ved om der er tale om et par indbrudstyve, eller om hvad der var motiv til overfaldet.

Har du set de to mænd i Linå i tidsrummet omkring midnat i nat, så vil politiet meget gerne høre fra dig. Ring til Midt- og Vestjyllands Politi på 114.