Foto: Rigspolitiet

27-årig overfaldet med spark og slag

Tidligt søndag morgen blev en 27-årig, lokal mand overfaldet fuldstændig umotiveret i Midtbyen af en gruppe på tre-fire personer.

Overfaldsmændene sparkede og slog blandt andet den 27-årige i hovedet.

- De tre-fire personer havde gennem noget tid forsøgt at komme i slagsmål, og det gik så ud over den 27-årige, siger Mette Therkelsen fra politiet i Silkeborg.

Da politiet kom frem, var der flere rigtig gode vidner og signalementer på gerningsmændene. Politiet fik samtidig et hint om, at to af gerningsmændene befandt sig ved Circle K-tanken i Østergade.

Politiet rykkede ud og anholdt to mænd, samtidig blev en tredje mand anholdt et andet sted i byen. Alle tre blev sigtet for kvalificeret vold, det vil sige af farlig karakter.

Den ene af de anholdte, en 21-årig mand fra Silkeborg, blev fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Han er kendt af politiet i forvejen for lignende forhold, og det kan spille ind.

De to andre anholdte, en 28-årig mand fra Aarhus og en 19-årig mand fra Silkeborg, blev begge løsladt efter endt afhøring, men de er fortsat sigtede for kvalificeret vold.

Politiet fortsætter efterforskningen af sagen i dag for at fastslå, om der var en fjerde gerningsmand.

Det 27-årige offers tilstand var ikke kendt af politiet her til morgen, men der blev tilkaldt en ambulance efter overfaldet.