Foto: Margrethe Løkkegaard

SIF fik hul på bylden

Det lykkedes endelig for Silkeborg IF at få hul på bylden og hente en sejr i Superligaen. Lørdag vandt vores fodboldhelte med 1-0 over AGF på hjemmebanen Mascot Park.

Målet blev scoret af indskiftede Andreas Albers i kampens slutfase, efter en ellers meget tæt kamp der aldrig blev særligt underholdende.

- Det var en kæmpe forløsning. Det kunne man nok også godt se på min jubelscene og hele holdet og bænken også. Staben og alle fansene. Stor forløsning, det er lang tid siden, at vi har vundet på hjemmebane og specielt på hjemmebane i Alka Superligaen. Det er dejligt at være en del af, sagde Andreas Albers til klubbens hjemmeside efter kampen.

Med sejren får SIF fordoblet antallet af point, og selvom vi stadig ligger sidst i Superligaen, ser det hele pludselig meget bedre ud. Vi er på 14. pladsen, men er kun to point fra 9. pladsen

Matchvinder Andreas Albers fortæller til TV2 Østjylland, at tilskuerne jo gik fuldstændig amok.

- Det var lige før jeg ikke kunne få vejret dernede. De har sukket efter det, og de møder troligt op hver gang, så at kunne give dem den sejr i dag, det er fantastisk, siger Andreas Albers.