Tre bilister sigtet i går

Politiet havde deres at se til i løbet af i går, hvor flere bilister blev grebet i at bryde loven på Silkeborgs veje.

  • Klokken 13.03 blev en 40-årig mand fra Kjellerup standset på Viborgvej. Det viste sig, at han havde metadon i blodet. Et stof, der tæller med i loven mod euforiserende stoffer.
  • Klokken 17.30 blev en 37-årig mand, ligeledes fra Silkeborg, standset på Aarhusvej i Silkeborg. En blodprøve viste, at hele tre stoffer var i mandens system - cannabis, kokain og medicinen benzodiazepin. Han står til en frakendelse af kørekortet i 3 år, samt en bøde.
  • Klokken 21.26 stoppede politiet på Kejlstrupvej en 43-årig mand fra Silkeborg. Det viste sig, at manden afventer dom fra en tidligere forseelse, og at hans kørekort i mellemtiden er inddraget. Det vil han nu blive sigtet for.