Foto: Margrethe Løkkegaard

Frank Hansen indstiller karrieren

Efter syv år og 213 kampe i SIF har Frank Hansen besluttet at indstille karrieren. Han tiltræder et job hos Bet25 i stedet.

33-årige Frank Hansen er blevet enig med SIF om at ophæve kontrakten, og dermed bliver hans sidste arbejdsdag fredag, hvor SIF møder FC Nordsjælland på Mascot Park.

- Det har været en svær beslutning, for jeg har haft nogle gode år i SIF, siger han.

Når han alligevel har truffet en svær beslutning, hænger det sammen med to ting: Manglende spilletid og muligheden for et civilt job. Frank Hansen har fået et jobtilbud og indleder sit liv uden for fodbold hos betting-firmaet Bet25, der har hovedkontor i Silkeborg.

- Det tilbud gjorde beslutningen nemmere, og jeg er rigtig glad for at få den mulighed. Jeg glæder mig til at tage hul på et nyt kapitel i livet. Beslutningen er velovervejet og gennemtænkt. Selvfølgelig kommer jeg til at savne hverdagen i klubben, sammenholdet, kammeratskabet og stemningen. Jeg har været sindssygt privilegeret. Men nu, hvor beslutningen er truffet, glæder jeg mig også til at se, hvordan livet er "på den anden side," siger Frank Hansen.

I det seneste årstid har der været langt til en startplads for den 33-årige slider, og i denne sæson har han også måttet opleve at være helt udenfor truppen. Derfor har han nu taget konsekvensen.

I forbindelse med fredagens kamp mod FC Nordsjælland på Mascot Park, vil SIF tage officielt afsked med Frank Hansen med blomster før kampen, hvor tilhængerne også får mulighed for at sige farvel til en af de markante SIF'ere fra de seneste syv år.

Frank Hansen holder sig i gang ved at slutte sig til Silkeborg KFUM's hold i serie 1.