Mirakelredninger var ikke nok for BSV

Bjerringbro-Silkeborgs målmand Søren Rasmussen hev den ene mirakelredning efter den anden frem i Champions League-kampen i går, men alligevel var SG Flensburg-Handewitt en for stor mundfuld. Nordtyskerne vandt med 25-19.

Godt 4000 tilskuere havde fundet vej til Aarhus, hvor de danske mestre havde valgt at spille kampe for at kunne byde endnu flere håndboldhungrende indenfor. En del af dem havde taget turen fra det nordtyske, men det var naturligvis hjemmeholdet, der var i overtal på tribunerne.

De danske outsidere lykkedes ganske godt med at lukke ned for tyskernes helt store force, nemlig kontraspillet, men da hjemmeholdet så alligevel lavede to dumme fejl i angrebet, var gæsterne ikke sene til at bringe sig foran med 10-8. Det var efter, at Bjerringbro-Silkeborg ad flere omgange havde været foran med et enkelt mål.

Flensburg-Handewitt holdt forspringet på de to mål til pausen, hvor gæsterne førte med 12-10. Det var kun et par missede afslutninger, som de danske mestre manglede mod de tyske verdensstjerne.

I anden halvleg kom der mere gang i den tyske kontramaskine, og BSV måtte sande, at Flensbrg-Handewitt var stærkere. Med tre scoringer i træk til sidst endte kampen med 25-19 til tyskerne.