Igen internet til alle i midtbyen

I torsdags mistede omkring 6000 silkeborgensere internet- og telefonforbindelse, fordi håndværkere kom til at grave et kabel over under arbejdet med parkeringskælderen.

Og først i går eftermiddag – fem dage senere – fik de sidste af de ramte borgere igen adgang til nettet.

Kommunikationspartner hos TDC, Nis Peder Kolby, siger til tv2oj.dk, at alle var tilbage på internettet klokken 13 i går eftermiddags.

Efter uheldet prioriterede TDC at skaffe internet til de vigtigste kunder, for eksempel politi og andre myndigheder. De resterende kunder kunne hente en nødpakke med mobil adgang til internettet i Yousee-butikken i Silkeborg, hvis de havde akut brug for internetadgang.

Nis Peder Kolby siger til TV2oj.dk, at det var et større kabel, der var gravet over – men at man under reparationen også fandt ud af, at flere mindre kabler var revet over, og at det komplicerede genopretningen.