Værktøjs- og knallertyverier i går

I går var der et hattrick af indbrud, hvor værktøj og maskineri for store summer blev stjålet.

• Kl. 7.37 i går blev der anmeldt et indbrud på Serupvej i Lemming. Tyven har brugt et koben til at skaffe sig adgang til en staldbygning via et nordvendt vindue. Fra stalden stjal gerningsmanden to knallerter af mærket Gilera.

Den ene knallert er mellemrød, den anden sort. De er fra henholdsvis 2004 og 2008 og har en samlet værdi af 14.000 kr. Indbruddet er sket i tidsrummet mellem søndag aften kl. 23 og mandag morgen kl. 6.15.

• I samme sekund - kl.7.37, ligeledes i går - blev et andet indbrud meldt til politiet. Denne gang hed arnestedet Mørksøvej i Silkeborg. Der er ingen tydelige tegn på indbrud, men tyven har muligvis brugt en bankenøgle på en sydvendt dør, der var ulåst. Han slap væk med en del værktøj til en samlet værdi af 50.000.

Blandt andet to skovsave, fire boremaskiner, en overfræser, to stiksave og to vinkelslibere, alt af mærket Makita. Indbruddet er sket i tidsrummet mellem fredag middag og søndag kl. 19.30.

• Kl. 14.32 i går var der igen bud efter politiet. I Demstrup havde der været indbrud i en garage i tidsrummet mellem onsdag i sidste uge og søndag kl. 12. En dør til skuret var blevet brudt op, og tyven stjal både en hækklipper, to skovspader, skovvægt til grønt og en motorsav til en samlet værdi af 10.000 kr.

Hvis du har oplysninger, der kan hjælpe politiet, så kontakt dem på 1-1-4