20-årige Luna Richardt fra Silkeborg er én af deltagerne i den nye sæson af Den Store Bagedyst på DR. Foto: Marie-Louise Kjær

Det kører for Luna i Bagedysten

Luna Richardt klarer sig fortsat flot som deltager i denne sæsons Den Store Bagedyst på DR1. I aftes løb fjerde afsnit over skærmen, og aftenens tema var 'mandehørm'.

Silkeborgenserne har grund til at være stolte, for den 20-årige, der netop er flyttet til Aarhus, ligger godt i feltet og fik blandt andet en flot 2.plads i én af gårsdagens afsnits udfordringer. Lunas breadsticks var så gode, at gæstedommerne - bloggerne fra Gastromand.dk - kårede dem som de næstbedste.

I samme afsnit bagte hun en stripperkage til polterabendtemaet, samt et whiskeybrød med baconstykker. Sidstnævnte ingrediens begrundede hun i programmet med sin erfaring som 'pølseprinsesse' hos Trianglens Pølsevogn i Silkeborg.

Vi er knap halvvejs i sæsonens ni afsnit, og tiden vil vise, om Silkeborg vil kunne bryste sig af at have fostret endnu en vinder af den kendte og elskede TV-bagedyst.