Hjælp gives til grønne og gode idéer

Hvis du går med en god, grøn idé i tankerne, men mangler hjælp til at udføre den, så kan der være hjælp at hente på torsdag.

Omstilling Silkeborg er en forening, der blev stiftet i foråret, som har til formål at iværksætte og støtte initiativer inden for miljø, bæredygtighed og energi.

Foreningen holder på torsdag sit første efterårsmøde, hvor initiativtagere kan finde hinanden.

- Her bliver mulighed for at etablere en gruppe, som arbejder videre med de idéer, der bliver præsenteret på mødet, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Idéer kan spænde meget bredt, uanset om det handler om byhaver, øko-marked, vedvarende energi, ressourcer og genbrug, fundraising, kulturmøder, en lokal Silkeborg-mønt eller noget helt andet.

Omstilling Silkeborg er sammen med Omstilling Ry en del af en international omstillingsbevægelse, der startede for 10 år siden i den engelske by Totnes under navnet Transition Towns (TTT). Der er omkring 1000 omstillingsbyer rundt om i verden.

Der er gratis adgang og alle er velkomne på mødet, der foregår på torsdag i Medborgerhuset på Bindslevs Plads fra kl. 19 til 22.