Foto: Ole Mortensen

Anders Kjærulff er ny direktør i Kommunen

56-årige Anders Kjærulff er fra 1. december ny direktør i Silkeborg Kommune. Han blev valgt blandt 31 ansøgere.

- Det var et felt med mange kvalificerede kandidater, og vi får en erfaren direktør, siger kommunaldirektør Lone Lyrskov.

I Silkeborg bliver Anders Kjærulff medlem af en tværgående direktion med tre direktører og en kommunaldirektør. Han efterfølger direktør Leif Sønderup, som er gået på pension. Anders Kjærulff får direktøransvar for beskæftigelse, sundhed og omsorg og handicap og psykiatri.

Han har senest været direktør for kultur og sundhed i Holstebro, tidligere var han social og sundhedsdirektør samme sted, og fra 2007-2009 børne- og kulturdirektør i Struer Kommune. Inden da har han også haft direktørposter i Vejen og Varde Kommune.

- Jeg ser frem til at indgå i en direktion, hvor fokus udpræget er på det tværgående samarbejde, blandt andet om kommunens vækststrategi. Det bliver en både spændende og udfordrende opgave at være med til at sikre, at Silkeborg Kommune går fra de nuværende 91.000 indbyggere til 100.000 om ni år, siger Anders Kjærulff.

Hjemmet i Herning deler Anders Kjærulff med gymnasielærer Ulla Kjærulff, og de har to voksne børn.