Tæt BSV-drama endte med stolpe-ud

Et tæt drama i Herning endte med en sejr til hjemmeholdet. Bjerringbro-Silkeborg tabte med 28-27 til HC Midtjylland.

I de første ti minutter af kampen havde BSV ingen problemer med at finde HC Midtjyllands mål, men ved en tremålsføring gik det pludselig i stå.

Da anden først halvleg nærmede sig afslutningen var Herning-holdet foran med to mål. Det fik Sebastian Skube ændret med to scoringer, så pausestillingen endte på 12-12.

Det var netop Sebastian Skube, der var Bjerringbro-Silkeborgs helt store offensive oplevelse i Herning. Det var ham, der skabte og fandt hullerne i HC Midtjyllands defensiv, og så var han skarp på sine afslutninger. Syv mål på ligeså mange forsøg må siges at være godkendt.

Også i anden halvleg gik Skube forrest. Han satte tempo både i kontrafasen og i etablerede angreb, og det var naturligvis også ham, der på et vildt gennembrud skød BSV foran med 20-19, akkurat som der blevet taget hul på det sidste kvarter.

Den tætte score løj ikke. Det var helt tæt, og ofte blev en scoring i den ene ende straks afløst af en scoring i den anden.

Med 10 minutter tilbage på klokken var det helt lige ved 22-22, og havde man dårlige nerver, skulle man nok være gået hjem. Det var en af de kampe, der skulle afgøres til allersidst.

Efter flere scoringer i begge ender fik værterne først initiativet og kom foran med to scoringer. Gæsterne var tæt på at få det ene point til sidst, men Markussens forsøg ramte overliggeren, og så vandt HC Midtjylland 28-27.