Foto: Rigspolitiet

Genstande kastet ned på motorvejen – igen

Her til aften var der igen en episode med kast af genstande ned på motorvejen gennem Silkeborg. Denne gang ved overdækningen på Søholt.

En bilist ringede kl. 19.13 til politiet for at anmelde, at hans bil blev ramt af nogle genstande, da han kørte under Søholt Parkvej.

Bilisten nåede at se to unge personer, formentlig i teenage-alderen, der stod på broen og kastede.

Anmelderne mener selv, at der kan være tale om kastanjer eller noget tilsvarende, ikke sten, fordi der ingen skader er på bilen.

- De aner ikke, hvad konsekvenserne er, også selvom de ikke kaster, men bare de laver kastebevægelsen. Det er nok til, at bilisterne reagerer, siger Ole Vanghøj fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet opfordrer nu bilister til at være opmærksomme. En patruljevogn blev straks sendt til stedet, men politiet fandt ikke gerningsmændene.

- Vi kan kun håbe, at der er nogle forældre, der er opmærksomme og måske lige får forklaret børnene, hvor farligt det er, siger Ole Vanghøj.

Har du set noget på Søholt Parkvej, kan du hjælpe politiet på telefon 114.

Det er knap to måneder siden, at store sten blev kastet ned på den dengang uåbnede motorvej. Stenene var tæt på at ramme en vagtbil. Ved den episode så vagten en gruppe på seks personer flygte.