BSV-drøm levede 20 minutter mod Paris

Forrygende så det også ud for Bjerringbro-Silkeborg i de første 20 minutter af kampen mod verdensstjernerne fra Paris Saint-Germain. Nikolaj Markussen sønderbombede Paris’ mål, og Bjerringbro-Silkeborg førte med både 7-5 og 11-9.

Nikola Karabatic ville det imidlertid anderledes. Sammen med sin wingman Mikkel Hansen slog han med eminent håndboldspil fast, at Paris’ ikke kom med tidlige julegaver. De ville vinde og have de to point med hjem, og anført af Karabatic og hans ikke færre end ni scoringer lykkedes det også.

I de sidste 10 minutter af første halvleg etablerede PSG den føring, der endte med en 36-30-sejr.

Der gik fem minutter, før Sebastian Skube satte første Bjerringbro-Silkeborg-mål ind efter pausen, men sammen med Allan Damgaard blev den slovenske playmaker ved med at kæmpe.

Når over 10.000 tilskuere sad på lægterne og bakkede op, så skulle den have hele armen, og der skulle kæmpes for at opnå, hvad der ellers lignede et umuligt comeback.
Problemet var nemlig ikke det antal mål, som Bjerringbro-Silkeborg selv scorede. Problemet var det antal mål, som de lukkede ind. De fandt ikke modtræk mod Paris’ dygtige bagspillere og ej heller kontrafasen.

Når hjemmeholdet så ikke lige fik scoret, øgede Paris ofte føringen, og ad flere omgang førte gæsterne med hele syv mål. Gode aktioner fra både Jacob Lassen og Kasper Olsen kunne heller ikke bringe Bjerringbro-Silkeborg meget tættere på verdensstjerne fra Paris. De 10.201 mennesker rejste sig til sidst fra deres sæder, klappede og takkede for god underholdning. Imens måtte BSV gå fra banen med et nederlag på 30-36.