Østjyske The Cornfeds er blandt de tre deltagere, der kæmper om at repræsentere Danmark ved The European Challenge 2017.

Blues-musikken indtager Kedelhuset

Bluesforeningen B'Sharp lover store musikalske oplevelser ved to kommende koncerter i Kedelhuset.

I morgen arrangerer foreningen for første gang 'Danish Blues Challenge' i Kedelhuset i samarbejde med Jysk Blues Netværk.

I Danish Blues Challenge dyster tre bands om en plads som deltager ved 'The European Blues Challenge 2017'. Vinderbandet får også 5000 kroner og en kunstgenstand.

De tre kombattanter er The Cornfeds, Black Dog Howl og Paragraph8ight.

The Cornfeds spiller semi-akustisk blues, hvor repertoiret hovedsageligt består af klassiske bluessange fra omkring 1920-1950.

Black Dog Howl spiller egen musik, der beskrives som sej blues med whisky i blodet og Mississippi-mudder på guitaren.

Paragraph8ight startede tilbage i 1980erne, men har holdt en længere pause. Nu er de tilbage med egne numre, men også coversange af Jimi Hendrix, ZZ Top og andre kendte navne.

Det hele begynder i morgen klokken 20.30 i Kedelhuset. Ved midnatstid burde en vinder være på plads.

Sammenlignet med Franklin og Fitzgerald
Allerede torsdag den 3. november er der igen blues i Kedelhuset, når B'Sharp arrangerer koncert med amerikanske Ruthie Foster.

Den amerikanske sangerinde er af anmeldere blev sammenlignet med legendariske sangerinder som Aretha Franklin og Ella Fitzgerald.

Hun har vundet adskillige priser og modtaget endnu flere nomineringer, blandt andet til en Grammy.

Ruthie stammer fra Texas hvorfra hendes musikalske hjerte stadig banker. Ruthie og hendes kvindelige band rejser ofte verden rundt og deler deres talent og musikalske nærvær. Denne gang med stop i Kedelhuset, som er den ene af de kun to koncerter i Danmark.

Du kan læse mere om arrangementerne og billetsalg på B'sharps hjemmeside.