Foto: Margrethe Løkkegaard

SIF-manager: Vi kan vinde over OB

SIF-manager Peter Sørensen ser optimistisk på mulighederne for at hente alle tre point i aftenens kamp mod OB på Mascot Park.

Han siger til klubbens hjemmeside, at der er stor tro på egne evner blandt spillerne, og at kan vi spille op til vores topniveau, kan vi også vinde kampen.

Siden sidste hjemmekamp, hvor FC Nordsjælland tog det ene point med hjem, har SIF hentet en pokalsejr i Skive, døjet med et nederlag mod FCK, og vundet en flot sejr over Viborg på udebane. Så overordnet set er tilstanden i truppen god inden opgøret mod OB i aften.

- Sejren i Viborg betød meget, for efter nederlaget i Parken var det vigtigt, at vi fandt tilbage i den rytme, både spille- og pointmæssigt, vi var inde i i september med fem kampe på stribe uden nederlag. På minus-siden har vi Nicolaj Aggers knæskade, der betyder, at vi må undvære ham resten af året, siger manageren.

Kampen starter i aften klokken 18.00 på Mascot Park.