Foto: Preben Hansen, Silkeborg Foto

Silkeborg vært for damernes Final4

Der er fuld gang i pokalturneringen Santander Cup, og det er nu faldet på plads, hvor håndbolddamerne skal spille Final4 de næste to år. Silkeborg bliver den første værtsby.

Det er første gang, at damernes pokalturnering afsluttes med Final4-konceptet. Silkeborg har været vært for pokalfinalen de tre foregående år, men i år udvides programmet altså.

- Vi er i en fase hvor vi meget gerne vil udvikle på damernes pokalturnering. Med en aktiv og seriøs partner i Santander Consumer Bank, fuld opbakning fra dameklubberne ved indførsel af Final4 konceptet, og nu med en værtsby vi kender godt og som også gerne vil udviklingen, så står vi i en helt unik og spændende situation, siger Thomas Christensen, der er direktør i Divisionsforeningen Håndbold.

Over de næste dage falder det på plads, hvem de sidste fire hold bliver.

Silkeborg-Voel KFUM har en chance for at tage en plads, det afgøres på onsdag i en kamp mod Team Tvis Holstebro, der begynder kl. 20.30.

Tirsdag den 1. november: Nykøbing Falster mod Randers HK kl. 19.30
Onsdag den 2. november: København Håndbold mod FC Midtjylland kl. 18.30
Onsdag den 2. november: Silkeborg Voel KFUM mod TTH Holstebro kl. 20.30
Torsdag den 3. november: Odense Håndbold mod Viborg HK kl. 18.15

Alle fire kampe vises på TV2 Sport og lodtrækningen til Final4 sker umiddelbart efter, at Odense og Viborg har afgjort den sidste plads. Dette sker ligeledes på direkte TV2 Sport.

Final4 spilles i Silkeborg den 29. og 30. december.