DinRadio 8600 stopper de lokale udsendelser

Som led i en strategiændring indstiller DinRadio 8600 nu de lokale udsendelser i Silkeborg og hertil det lokale reklamesalg, idet DinRadio fremadrettet vil koncentrere sig om sit landsdækkende musikformat samt regionalt og nationalt reklamesalg, siger radiodirektør Michael Jørgensen.

De sidste to år har DinRadio i samarbejde med Silkeborg Radio Broadcast sendt lokale, værtsbårne udsendelser og lokale reklamer på frekvensen 103,8 MHZ.  Det stoppede den 7. november.

DinRadios nationale signal vil fortsat kunne høres på frekvensen 103,8 MHz.

Det betyder blandt andet et farvel i Silkeborg til »Din Morgen« med værterne Bo Linde og Søren Rasmussen, samt Lars Kethmer om eftermiddagen, siger radiodirektør Michael Jørgensen.

Allerede indkøbte lokale reklamespots i Silkeborg vil i en periode frem til nytår blive sendt som planlagt på 103,8. Salget af lokale reklamer ophører dog straks.

I forbindelse med lukningen af Din Radio 8600 har Midtjyllands Avis overtaget Silkeborgnyt.dk, der har været radioens digitale nyhedssite.

- Vi regner med at drive Silkeborgnyt.dk videre som hidtil. Er man til de gennemarbejdede nyheder, analyser og meninger, så har vi den trykte avis og mja.dk. Men er behovet de hurtige nyheder og de åbne nyheder fra for eksempel Silkeborg Kommune, så kan vi nu også tilbyde vores læsere, brugere og annoncører Silkeborgnyt.dk, siger administrerende direktør på Midtjyllands Avis Stinus Errboe.

- Der bliver således tale om en win-win situation. Silkeborgnyt.dk er et godt supplement til vores trykte og digitale medier samtidig med, at vi sikrer Silkeborgnyt.dk som et fortsat tilbud til de silkeborgensere, der har haft websitet som deres foretrukne nyhedssite, forklarer Stinus Errboe fra Midtjyllands Avis.