Foto: Jakob Stigsen Andersen

Vanvittigt comeback af BSV i top-opgør

HÅNDBOLD For lidt under et halvt år siden bankede Bjerringbro-Silkeborg på hjemmebane TTH Holstebro med 27-20 i den første DM-finale.

Onsdag aften mødtes de de topklubber igen i Jysk Arena, men denne gang skulle vestjyderne blot bruge en halvleg på at nå 20 mål.

Det betød, at BSV efter en skuffende første halvleg var nede med 13-20 i onsdagens ligakamp, men et helt forrygende comeback i anden halvleg sikrede de danske mestre en 34-33 efter en meget medrivende afslutning.

Den store helt for BSV blev målmand Sebastian Frandsen, der 15 sekunder før tid snuppede en helt fri afslutning fra TTH's topscorer Kasper Kildelund.

Trods det fine comeback var cheftræner Peter Bredsdorff bestemt ikke tilfreds med alt, han så i kampen fra sine spillere.

- I første halvleg kom vi ikke med nok engagement og energi. Og gjorde ikke situationerne 100 procent. Det gjorde, at vi mod så godt et hold desværre ikke fik løst situationerne på et højt nok niveau. Vi tog imod 10 kontramål. Det er helt usædvanligt for os på en helt kamp, og det gjorde vi på en halvleg.