Jyske Bank går i partnerskab om MobilePay

De sidste banker bag mobilbetalingsløsningen Swipp skifter over til Danske Banks løsning MobilePay. Det skriver Danske Bank i en pressemeddelelse.

Swipp forsøgte længe at konkurrere mod MobilePay, men fik aldrig nær så mange brugere. Tidligere på året gik Nordea væk fra Swipp og over i MobilePay.

Senest meldte Jyske Bank ud, at man havde forladt Swipp. Det har ført til, at Bokis, bankernes fælles indkøbsorganisation på kort- og betalingsområdet, nu har opgivet Swipp og stiller sine kunder frit til at gå til MobilePay.

- MobilePay har skabt en stærk og brugervenlig platform for mobilbetalinger, som især inden for person til person området har vundet stor udbredelse herhjemme. Nu konsoliderer vi samarbejdet i erkendelse af, at kunderne har talt, og vi har lyttet, skriver formand for Bokis Jesper Schiøler.

Swipp vil blive drevet videre i en overgangsperiode, men bankerne, inklusive Jyske Bank, vil skifte til Mobilepays platform.

- Efter at Jyske Bank meldte ud, at vi forlader Swipp-samarbejdet, blev vi kontaktet af MobilePay og præsenteret for muligheden for at tilslutte os det nye partnerskab.

- Det har vi takket ja til, fordi vi ser MobilePay som et af de bedste og mest udbredte mobile betalingssystemer, der findes, skriver administrerende direktør i Jyske Bank Anders Dam.