Jens Rinke.

Tre SIF’ere har snart kontraktudløb

Tre SIF-spillere - Kristian Fæste, Emil Lyng og Jens Rinke - har kontraktudløb 1. januar.

Fremtidsperspektiverne for de tre er forskellige.

For målmand Kristian Fæste bliver det med sikkerhed et farvel. Han fik mandag at vide, at det er slut om godt en måned.

Tidligere på efteråret var SIF-manager Peter Sørensen til gengæld ikke afvisende omkring en kontraktforlængelse med en anden SIF-keeper, Jens Rinke, men den tidligere Sønderjyske-målmand ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer.

- Det er et godt spørgsmål, hvad der skal ske. Jeg har ikke hørt noget fra SIF. Jeg tror, at klubben har haft travlt med at få andre aftaler i hus med spillere, der har kontraktudløb til sommer, og som har spillet lidt mere fra start end mig, siger Jens Rinke.

For Emil Lyng har en skade drillet, men mandag blev han matchvinder for reserveholdet, og han håber snart, at han kan få fremtiden på plads.

- Jeg har ikke hørt noget endnu, så jeg regner med, at jeg skal væk