Foto: Silkeborg IF Invest

SIF skal fortsat spille i tøj fra Uhlsport

Siden 2012 har Silkeborg IF spillet i trøjer af mærket Uhlsport, og det vil klubben gøre helt frem til 2021.

- Vi har forlænget med to år med Uhlsport, som vi har et super samarbejde med. Det er fint. Alt i alt en god mandag, siger direktør Kent Madsen.

Glæden er gensidig hos det tyske sportsbeklædningsbrand.

- Vi har rigtig god gavn af samarbejdet med Silkeborg IF, så vi er glade for at forlænge. I aftalen med SIF og i vores samarbejde med Henrik »Tømrer« Pedersen har vi fået høj lokal værdi. Samtidig får vi gennem SIF rigtig god eksponering, og den er yderligere blevet forstærket af oprykningen til Alka Superligaen i sommer og de gode præstationer på banen i efteråret, siger sælger og virksomhedsejer Torben Pedersen, der er Uhlsports repræsentant i Danmark.

Han mener, at den tyske virksomhed er et godt match med SIF.

- I Uhlsport har vi et motto, der siger, at vi vil være de bedste af de små. Uhlsport bliver aldrig en af de helt store på markedet, men vi skal være dygtige, til det vi gør. Sådan er det også for SIF, der gennem dygtig ledelse og talentudvikling er i stand til at konkurrere med de store, siger Torben Pedersen.