Silkeborg får opbakning i skilte-kritik

Silkeborg er ikke alene i sin kritik af motorvejsskiltene.

Randers melder sig nu også på banen med en kritik af, at der ikke bliver henvist til større byer.

Silkeborg er forsvundet fra motorvejsskiltene ved Herning og Aarhus. Det har givet kritik fra borgmester Steen Vindum, der undrer sig over, at turister og andre ikke længere kan blive henvist til Silkeborg.

- Randers er en fantastisk by. Den sjette største i Danmark, så den skal selvfølgelig også på landkortet – også på motorvejen, siger Claus Omann Jensen (V), borgmester i Randers Kommune til Tv2 Østjylland.

Det er Vejdirektoratet, der har ansvaret for skiltene på motorvejene.

Når det gælder skiltningen til Silkeborg, ser det ud til, at der er en løsning på vej. Projektleder Mike Boese, Vejdirektoratet, oplyste mandag, at der er planer om et møde i begyndelsen af december med Silkeborg Kommune om skiltesagen.