Sammenhold skal prises

En helt ny pris skal gives væk til januar i Silkeborg. Det er Socialdemokratiet i byen, der har fundet på »sammenholdsprisen«, som bliver på 10.000 kroner

- Vores samfund har et opskruet fokus på forbrug og for lidt opmærksomhed på mennesker, der er parate til at bruge kræfter og ressourcer på at gøre tilværelsen bedre for andre. Mange har det svært i hverdagen, så vores pris skal gå til en person, en forening eller en organisation, der får stjerner frem i øjnene på dem, der ikke har så meget at smile af, forklarer Viggo Thinggaard fra Socialdemokratiet.

Dommerkomiteen består af forhenværende borgmester Hanne Bæk Olsen, sognepræst Anette Kortegaard, turistchef Liselotte Nis-Hanssen, direktør Niels Kaas, Jysk Musikteater, chefredaktør Hans Krabbe, Midtjyllands Avis, formanden for Erhverv Silkeborg, direktør Lars Andersen og formanden for LO Silkeborg- Favrskov Viggo Thinggaard.

Den 15. december er sidste frist for at indstille kandidater til prisen, og selve uddelingen sker til Socialdemokratiets nytårskur den 8. januar 2017 i Jysk Musik- og Teaterhus.