Foto: Martin Ballund

Forskrækkelse til SIF-profil – busdæk eksploderede

SIF’eren var en skuffet mand efter nederlaget til Brøndby, og sammen med holdkammeraterne fik han en forskrækkelse på vej hjem
Af Redaktionen
Robert Skov var irriteret over 3-1 nederlaget på Brøndby Stadion, men han nåede også at få et mindre chok på vej hjem. For et dæk på SIF’s spillerbus eksploderede lige før Storebæltsbroen, men bussen kunne trille hen til en rasteplads, hvor SIF’erne var så heldige, at en anden Silkebus var lige i nærheden.
- Det var da lidt scary (uhyggeligt red.). Jeg har ikke prøvet sådan noget før, men der skete jo ikke noget. De andre sagde, at det var et dæk, der var eksploderet, lød det fra Skov efter hjemkomsten.
Skov var ellers selv godt kørende, og han fik roser fra TV3-ekspert Jesper Grønkjær, der mente, at Skov var med i stort set alle SIF’s farlige angreb.
- Jeg føler også, at jeg er godt kørende, men mine holdkammerater hjælper mig også. Vi har en god solid base, og det giver mere frihed til mig. Men det kan jeg ikke glæde mig over lige nu. Jeg skal lige have nederlaget på afstand, lød det fra Robert Skov.
Han erkendte, at Brøndby var bedst.
- Jeg ved ikke, om vi ikke var gode nok. Brøndby var nok bedre i dag. Jeg synes, at vi giver det et skud i anden halvleg, men vi må også respektere, at de er nummer to i Danmark, mente Robet Skov og slog fast:
- Nederlaget ødelægger ikke vores selvtillid. Men vi kommer på 1-1, og så smider vi det væk på to minutter. Det er vi pisse-irriterede over, mente Robert Skov, der sammen med holdkammeraterne på torsdag skal op mod FC Midtjylland i Silkeborg.
- Det er en svær kamp mod Midtjylland, men der går vi også efter at vinde, sagde Skov.