Mistede søn og fortæller om sorgens mange ansigter

Dorte Prang fra Silkeborg holder torsdag den 1. december foredrag om »Sorgens ansigter«. Dorte Prang mistede i 2004 sin søn Søren på 22 år, der tog sit eget liv. Dorte Prang tager udgangspunkt i sin egen oplevelse af at miste og fortæller om sorgens mange ansigter, hvordan hun oplevede dem på krop og sjæl, og hvordan hun troede, hun var ved at miste sin forstand og sig selv, men det skete ikke.

Dorte Prang siger, at det er helt normalt, at hjernen kobler fra af ren og skær overlevelse. Men tid, ro og sorgbearbejdelse får hjernen til at begynde at fungere igen. Der er en vej tilbage til livet, hvor lysglimt af farver, håb og kærlighed viser sig og man kommer igen at mærke glæden og livet.

For hende udløste det også et stort karriereskift, og i dag arbejder hun bl.a. med at hjælpe mennesker, der har mistet. Foredraget holdes på Frichsvej 36 i Silkeborg.