Bonus til de ansatte hos Jysk efter flot resultat

Torsdag den 1. december kan JYSK Group præsentere endnu et rekordresultat med et overskud på mere end 3 mia. kroner.

Det betyder, at mange ansatte i JYSKs butikker over hele verden kan glæde sig over en god bonus. Det gælder også de ansatte i de danske butikker, der i gennemsnit har fået 9.600 kroner i bonus for deres indsats i det seneste regnskabsår.

- Hos JYSK er vi sammen om at skabe de gode resultater, så medarbejderne skal også have del i overskuddet, når det går godt. Derfor har det altid været sådan i JYSK, at medarbejderne får bonus efter, hvor godt det går i den butik, hvor de arbejder. Helt konkret får medarbejderne i hver enkelt butik otte procent til deling af den ekstra omsætning, de har opnået sammenlignet med året før,” forklarer landechef for JYSK i Danmark, Bo V. Andersen.

Udover den kontante bonus sender landechefen en stor tak til alle de ansatte i JYSK Danmark for deres indsats i de seneste regnskabsår.

- Hos JYSK arbejder vi ud fra en strategi, vi kalder Customer First, og det kræver de bedste medarbejdere, fordi det er de mennesker, som kunderne møder ude i butikken, der er afgørende for oplevelsen. Derfor er jeg utrolig glad for, at JYSK igen i år kan udbetale en god bonus,” siger Bo V. Andersen.

De ansatte får individuel bonus ud fra, hvor godt det går i den butik, hvor de arbejder, og derfor kan der være forskel på, hvor stor bonus den enkelte medarbejder får.

- Der er desværre enkelte butikker, hvor salget ikke voksede i seneste regnskabsår, og hvor der derfor ikke udbetales bonus. Omvendt er der andre butikker, hvor de ansatte får en stor bonus. Det afhænger helt af salget i den enkelte butik,” siger Bo V. Andersen.