Foto: Jakob Stigsen Andersen

Endnu et CL-nederlag til BSV

Bjerringbro-Silkeborg har nu tabt fem kampe i træk i Champions League.

Det er risikoen, når man som dansk mester er havnet i en uhyre stærk pulje med nogle af håndboldsportens bedste klubber, og søndag var BSV’erne heller ikke for alvor i nærheden af at kunne true Veszprem.

Det ungarske klassehold førte stort set hele kampen og vandt med 29-24 mod et BSV-hold, der fightede efter bedste evne, men igen måtte sande, at ressourcerne og den sidste klasse ikke helt rakte mod overmagten i den sidste Champions League-runde i 2016.

- Vi havde problemer med forsvaret i første halvleg og havde igen problemer med at score mål. Hvis vi skal slå Veszprem og lave en overraskelse, skal vi have et rigtig godt forsvar og gode målmænd og score på alle chancer. Det kunne vi ikke gøre, siger BSV-playmaker Sebastian Skube.

- Det var en god præstation. Men vi manglede 10-20 procent, siger han.