SIF forlænger med Mikkel Cramer

Mikkel Cramer kom i sommer til SIF, hvor han fik en et-årig aftale, men han blev hurtigt fast mand på superligaholdet. Den plads har han godt nok overgivet til Gustav Dahl i de seneste kampe, men Cramer har en høj stjerne i SIF.

Det har været stærkt medvirkende til, at klubben i dag har forlænget hans kontrakt, så den nu løber frem til sommeren 2019.

- Det er selvfølgelig en dejlig følelse. Jeg kom til i sommer på en et-årig aftale, og jeg har været inde i en god udvikling, så det er rart at kunne fortsætte den udvikling i de næste to og et halvt år, siger Mikkel Cramer, der ikke lægger skjul på, at han er glad for Silkeborg IF.

- Jeg er kommet til et rigtig godt træningsmiljø, som har været med til at løfte mig. Det har været vigtigt og det skal være med til at løfte mig endnu mere. SIF er en god klub lige fra holdleder til de nærmeste fans, siger Cramer.