BSV forlænger tre år med stregspiller

Af: Redaktionen

En kriger med et stort vinderinstinkt. Det er en af beskrivelserne af Bjerringbro-Silkeborgs Rasmus Jensen, der i dag har forlænget sin kontakt med klubben i tre år.

- Da jeg kom her, tænkte jeg, at det var et rigtig godt match, og det har jeg kun fået bekræftet. Det fungerer for mig både på og uden for banen, så det har hele tiden været min førsteprioritet at blive her. Jeg spiller håndbold for at vinde titler, og de næste mange år kan jeg se, at BSV vil komme til det, siger Rasmus Jensen.

I håndboldverdenen har han været sat i forbindelse med et skifte til Skjern, men det har ikke haft interesse.

- Min førsteprioritet har været BSV, så jeg har ikke taget nogen seriøs kontakt til andre. Og om andre har vist interesse, har andre folk stået for, siger Rasmus Jensen med tanke på sin agent.

Stregspilleren bliver hovedsageligt brugt i forsvaret, hvor han både i de afgørende DM-kampe før sommerferien og i efteråret har haft en stor rolle.

- Jeg vil selvfølgelig gerne spille to gange 30 minutter og lave 10 mål, men jeg ved også godt, at hvis vi skal vinde DM, så har vi det bedst med, at jeg bruger mine kræfter på at dække op. Så får jeg måske nogle minutter hist og pist i angrebet, som jeg kan udfylde, for jeg ser mig stadig som tovejsspiller, siger Rasmus Jensen, der er enig i, at denne sæson sandsynligvis er den, hvor BSV’erne på forhånd står med de bedste muligheder for at snuppe en titel.

Stregspilleren skal sammen med holdkammeraterne i kamp i dag mod Randers HH. Det sker på det lidt usædvanlige tidspunkt klokken 12.00.

- Vi har kæmpet os til at spille mange kampe, så vi er glade og har fået lukket Champions League-turneringen. Så nu går vi benhårdt efter at få otte point i de sidste fire kampe inden vinterpausen. For i februar venter igen et meget tæt program, hvor der er final-4, Champions League og ligaen, siger han.

Han håber, at BSV’erne har styr på dagens modstander.

- Randers mødte vi i den første kamp, hvor de med en god målmand og nogle spillere, som vi ikke helt kendte, formåede at drille os lidt, så det må vi sørge for, at det ikke sker igen, siger Rasmus Jensen.
BSV-træner Peter Bredsdorff glæder sig over endnu en lang kontraktforlængelse:

- Rasmus har store aktier i, at vi blev danske mestre sidste år og i, at vi har et forsvarsspil på et internationalt niveau, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

- Derudover er Rasmus en meget ambitiøs sportsmand, som griber alt an professionelt, og derfor passer han godt ind på vores hold. Han leverer altid en robust og helhjertet fighterindsats. Det er en fighter og en kriger, der gør alt helhjertet både på og udenfor banen, siger Bredsdorff.