Stark åbner igen for alle efter brand

På omkring tre uger er det lykkes Stark at etablere ny forretning i den udbrændte butiks tilstødende udstillingslokaler samt to pavilloner.
Det betyder, at forretningen råder over 400 kvadratmeter lokaler under tag med samme lagerkapacitet og betjeningsmuligheder som før branden.

- Vi har fået nye midlertidige lokaler med alt, hvad kunderne før har været vant til. Vi har blandt andet lagt vægt på hensigtsmæssig indretning i forhold til hurtig afhentning, så kunderne nemt kan komme rundt. Alt kører som før branden, bare under et nyt tag, understreger Starks lokale direktør Michael Henriksen.

- Medarbejderne har gjort en kæmpe indsats, og vi glæder os til at tage imod kunderne. Vi er tilbage i fulde omdrejninger med samme stærke sortiment, professionelle service og drive-in muligheder, som vi havde før branden. Faktisk tog vi allerede tidligt om morgenen mandag 7. november imod de første håndværker-kunder og har løbende kunnet servicere primært håndværkere. Nu slår vi dørene op for alle, siger Michael Henriksen.