SIF Invest håber, at man sidst i 2017 kan gå i gang med at bygge 70 meter højt højhus på Papirfabrikken med cirka 70 lejligheder. Illustrationen her er tilbage fra 2007, hvor planerne første gang blev præsenteret. Men de blev skrinlagt på grund af finanskrisen. Illustration: Årstiderne Arkitekter

SIF Invest vil bygge højhus på Papirfabrikken

Papirfabrikken i Silkeborg går en hektisk tid i møde, for ejeren af området, SIF Invest, har to store byggeprojekter på vej.

Sidst i 2017 håber SIF Invest nemlig, at man kan sætte spaden i jorden på den nuværende p-plads ved Fitness World. Her skal bygges et nyt højhus i 70 meters højde og med cirka 70 lejligheder. Under højhuset bliver der bygget en p-kælder med 100 p-pladser.

Udover højhusprojektet vil SIF Invest også bygget et nyt p-hus ved Jysk Musikteater og Performeres House. Her er der nemlig stor efterspørgsel på flere p-pladser, når Jysk Musikteater har arrangementer samt til nye beboere i det tidligere Performers House.

Hvis alt går efter planen går p-hus arbejdet allerede i gang til foråret.