Foto: Margrethe Løkkegaard

SIF-manager må vente på afklaring i voldssag

Silkeborg IFs manager, Peter Sørensen, har nu modtaget anklageskriftet og er dermed formelt anklaget for vold mod sin ekskone.

Hidtil har han været sigtet i sagen.

Peter Sørensen får ikke en afklaring på sagen før efter nytår. Retten i Aarhus har modtaget anklageskriftet, men der sættes ikke en dato for sagen før ind i det nye år. Dermed kommer den formentlig først for retten i slutningen af januar.

Ifølge anklageskriftet er Peter Sørensen anklaget for, at han den 8. august 2014 skubbede kraftigt til sin kone, mens hun holdt parrets dengang ni måneder gamle datter. Ekskonen skulle ifølge anklageskriftet være faldet bagover i et sofabord, ned på sofaen og derfra ned på gulvet. Efterfølgende skulle Peter Sørensen have trukket moren og barnet ind i soveværelset, hvor han kastede dem på sengen.

Det andet punkt i anklageskriftet handler om en episode i et kolonihavehus i Højbjerg mellem den 1. og 2. august 2015, hvor han angiveligt trak ekskonen i armen, hvorefter hun faldt. Desuden er han anklaget for at have trukket hende adskillige meter hen over grus og fliser.

Peter Sørensen har under hele forløbet fastholdt, at han ikke har begået vold mod sin ekshustru