Davit Skhirtladze har scoret 13 mål i 35 kampe i SIF. Det er noget bedre end i AGF

Davit Skhirtladze bliver til 2019

Peter A. Sørensen 

Davit Skhirtladze bliver i SIF frem til sommeren 2019

FODBOLD SIF fortsætter med at få profilerne på længerevarende aftaler. Onsdag morgen har klubben offentliggjort, at den georgiske topscorer Davit Skhirtladze har forlænget sin aftale med to et halvt år.

Det sker efter offensivspillerens hidtil bedste periode i Superligaen, hvor det er blevet til en fast plads på SIF-holdet, syv mål og debut på det georgiske landshold.

Skhirtladzes nye kontrakt løber frem til sommeren 2019.

- Det er gået godt for mig, siden jeg kom til SIF. Jeg spiller kampene og hjælper holdet. Desuden er SIF et sted, hvor vi er konkurrencedygtige i Superligaen. Derfor er SIF det bedste sted for mig at blive bedre, og jeg kan udvikle mig endnu mere her, siger Davit Skhirtladze om baggrunden for kontraktforlængelsen.