»Syng« har danmarkspremiere i Bio Silkeborg første juledag. Foto: UIP

Dyr med X-factor

Christian Kloch Larsen 

FILM Julens store familiefilm hedder »Syng« og den får danmarkspremiere i Bio Silkeborg søndag 25. december.

»Syng« handler om koalabjørnen Buster Moon, der ejer et engang verdensberømt teater.

Men han er desværre ved at gå rabundus.

For at genvinde teatrets gamle stolthed finder den fiffige koala på den gode idé at afholde en storslået sangkonkurrence, hvor alle dyr kan deltage og vinde en stor sum penge. Han siger bare ikke til nogen, at præmien slet ikke eksisterer.

Da konkurrencen går i gang, står det hurtigt klart for alle, at der er fem tydelige favoritter: En crooner-mus, en udmattet grisemor, et punk-pindsvin, en teenage-elefant med slem sceneskræk og en gangster-gorilla. »Syng« er inspireret af de mange, populære talentshows, man kan finde på tv, og over 85 velkendte sange kan høres fremført af diverse dyr i filmen