De to radikale spidskandidater. Byrådskandidat Johan Brødsgaard (tv.) og regionsrådskandidat Henrik Rolfsted (th.). I den forestående valgkamp har de to det fælles motto »Sammen om Silkeborg«.

Radikale i Silkeborg klar med regionsrådskandidat

Bent Nørgaard 

Partiet er nu klar med lokal de lokale spidspandidater til både byrådsvalg og regionsrådsvalg

SILKEBORG Radikale Venstre i Silkeborg opstiller den 41-årige Henrik Rolfsted som lokal topkandidat til næste års regionsrådsvalg. På den radikale liste i regionen bliver Henrik Rolfsted nummer 4.

Henrik Rolfsted har siden 2012 været ansat på Regionshospitalet i Silkeborg som ac-fuldmægtig, hvor han bl.a. har været med til at sætte fokus på det helt særlige arbejdsmiljø som kendetegner det lokale hospital i videoen »Vi er Silkeborg«. Videoen var med til at sikre hospitalet Laban-prisen i 2015.

- Mit hjerte banker for Silkeborg, og som ansat på hele byens hospital - Danmarks bedste mindre hospital 2013, 2014, 2015 og 2016 - har jeg fået indsigt i, hvor vigtigt det er, at Silkeborg har en stemme i regionsrådet, når det skal besluttes, hvordan fremtidens sundhedsvæsen skal se ud, siger Henrik Rolfsted.

Sammen med Radikale Venstres spidskandidat til byrådet, Johan Brødsgaard, vil Henrik Rolfsted skærpe opmærksomheden på Silkeborg som et godt sted at bo, arbejde og modtage sundhedsydelser. Det sker under mottoet »Sammen om Silkeborg«, når valgkampen for alvor går i gang i 2017.

- Det vil være en klar styrkelse for vores kommune og hospital, hvis vi får en lokal radikal repræsenteret i regionsrådet, siger Johan Brødsgaard, der håber på et tæt fremtidigt samarbejde, hvis Henrik Rolfsted vælges. ben