Jyske Bank ligger i ny undersøgelse i top som den bedste arbejdsplads.

Jyske Bank topper i image-måling

Brian Holst 

Ansatte i finanssektoren opfatter Jyske Bank som en markant bedre arbejdsplads end Nordea, viser ny undersøgelse

SILKEBORG Jyske Bank er den bedste arbejdsplads i finanssektoren.

Det konkluderer en ny undersøgelse, som FinansWatch har lavet i samarbejde med analysevirksomheden Wilke. Godt 3000 ansatte i finanssektoren har givet deres bedømmelse af de største finansvirksomheder som arbejdspladser. Men en score på 79,5 på en skala fra 0-100 ligger Jyske Bank i top.

Danske Bank ligger i midterfeltet med en score på 72,4, mens Nordea klarer sig dårligst af de tre største banker med en score på 64,4.

I Jyske Bank glæder HR-direktør, Knud Nørbo, siger over undersøglesen. Han bider mærke i, at der er stolthed over at arbejde i Jyske Bank.

- Folk er glade for at være her og har en stor loyalitet over for deres arbejdsplads, siger Knud Nørbo til FinansWatch.

Det vægtes i undersøgelsen blandt andet højt, at der er god dialog mellem medarbejdere og ledelsen. I den forbindelse nævner Knud Nørbo bankens intranet som en platform for dialog.

- Det kan være om alt mellem himmel og jord. Nogle tiltag er vi bedre til at få implementeret end andre, og det har medarbejderne kvitteret for ved at sige: kære ledelse, det kunne I have gjort bedre. Det er godt, for så kan ledelsen gøre noget ved problemerne, siger Knud Nørbo.