Foto: Jysk

Lars Larsens datter træder ind i Jysk-koncernen

Bjarne Gregersen 

Jysk-grundlæggerens landmands-datter, Mette Brunsborg, er blevet en del af bestyrelsen i moderselskabet Jysk Holding A/S

SILKEBORG Dynekonge Lars Larsens datter, Mette Brunsborg, er blevet del af bestyrelsen i Jysk-koncernen.

Det fremgår af en registrering hos Det Centrale Virksomhedsregister, CVR, hvor det fremgår, at Mette Brunsborg pr. 1. december er blevet del af bestyrelsen i selskabet Jysk Holding A/S, der er moderselskab hos Jysk-koncernen.

41-årige Mette Brunsborg er i forvejen medejer, men ellers har hun ikke hidtil været inddraget i forretningen, og det er også tidligere blevet meldt klart ud fra Lars Larsens side, at datteren ikke er interesseret i at gå ind i koncernen.

Det er til forskel fra broderen Jacob Brunsborg, der har haft en mangeårig karriere i Jysk.

Jacob Brunsborg sidder i forvejen i bestyrelsen for Jysk Holding.

Mette Brunsborg er uddannet landmand og driver et landbrug med en malkebesætning i Aalestrup i Himmerland.

Det er dog på forhånd givet, at det ikke bliver Lars Larsens to børn, der på et tidspunkt kommer til at efterfølge deres far i toppen af Jysk-koncernen.

Tidligere på året meldte Lars Larsen ud, at når der på et tidspunkt skal ske et generationsskifte i Jysk, så bliver det en fond, der får en bestemmende aktiemajoritet og dermed kommer til at få magten over Jysk.

Efter hvad der hidtil er meldt ud, skal bestyrelsen i denne fond fra start bestå af Lars Larsen selv, hans kone Kristine Brunsborg samt direktør Hans Henrik Kjølby, Aarhus, advokat Uffe Baller, Aarhus, og direktør Vagn Iversen, Silkeborg.