Kunstner Lise Thinggaard Larsen (midten) præsenterer her det færdige jubilæumskunstværk for æresmedlem Anna Bramming Madsen (tv) og golfmanager Mads Faber. Foto: Jens Anker Tvedebrink

Lokal kunstner laver jubilæumsværk til golfklub

Kunstner Lise Thinggaard Larsen står bag en kunstværk skænket til Silkeborg Ry Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum. Gaven er sponseret af ni virksomheder

SILKEBORG - En hyldest til golfspillet og til alle de personer, der gennem et halvt århundrede har bidraget til at gøre klubben til en fantastisk levende, smuk og velfungerende perle.

Sådan beskriver kunstneren Lise Thinggaard Larsen det jubilæumsværk, hun har lavet til Silkeborg Ry Golfklub i anledning af klubbens 50 års jubilæum i 2016. Sponsorgaven blev overrakt ved klubbens generalforsamling, der markerede afslutningen på jubilæumsåret.

Gaven er sponseret af de lokale virksomheder Dansand, Elfac, Gefion Profiler, Kingo Karlsen, Sydbank, Telka, Toft, Gjerulff og Wila.

Lise Thinggaard Larsen har arbejdet tæt sammen med klubbens æresmedlem Anna Bramming Madsen, der har fundet og kopieret udklip fra 50 års scrapbøger.

- Ved første øjekast ser man blot en golfspiller, en masse golfbolde og en grøn fairway. Men ved nærmere eftersyn får man øje på en masse detaljer, som samlet set tegner golfklubben. Jeg har ønsket at vise indentifikation, stolthed, klubånd og kærlighed til golf, siger Lise Thinggaard.

Golfmanager Mads Faber synes, at værket passer godt til klubben.

- Vi har allerede oplevet, at billedet er et positivt samtaleemne blandt klubbens medlemmer. Det fortæller en 50 år lang historie og er en del af vores stolte fortælling som en af de ældste klubber i Danmark, siger Mads Faber.