Brandfolkene var nødt til at bryde et par døre op for dels at nå frem til brandstedet og for dels at få luftet grundigt ud efter branden. Foto: Peter Erfurt

Påsat brand midt i Silkeborg

Bjarne Gregersen 

Brandfolk måtte bryde døre op i Torvecentret for at slukke brand

SILKEBORG Der var formentlig tale om en påsat brand, da Silkeborg Brand & Redning tirsdag aften blev tilkaldt til Torvecentret på Fredensgade i Silkeborg.

Det var en automatisk brandalarm, der gik i gang klokken 22.26, hvorefter et brandslukningshold bestående af stigevogn, sprøjte og tankvogn blev sendt til stedet.

Det varede lidt, inden brandfolkene fandt frem til brandstedet. De måtte først gennemføre en mindre eftersøgning i det store bygningskompleks, inden de fandt frem til noget brændende flamingo i en trappeopgang, der vender ud mod Christian 8.s Vej.

Brandfolkene blev nødt til at opbryde et par døre for at komme frem til brandstedet og for at få foretaget en grundig udluftning, da der var en del røg efter branden. Selve branden fik brandfolkene hurtigt slukket.

Den lokale vicevært, der blev tilkaldt, kunne forklare, at der tidligere havde været problemer med uvedkommende, der listede sig op i centret, hvorfor han havde en kraftig mistanke til, at det var sådanne personer, der havde påsat branden.

En politipatrulje kom også tilstede og undersøgte forholdet.