Luna Richardt vandt sammen med Micki Cheng titlen som »Den bedste julebager« i DRs jule- og nytårsbagedyst. Foto: DR

Silkeborgs bagedyst-darling blev jule- og nytårsbagemester

Bjarne Gregersen 

En jublende glad Luna Richardt vandt DR’s jule- og nytårsbagedyst

SILKEBORG Det var en meget rørt Micki Cheng, der sammen med Silkeborgs bagedyst-darling Luna Richardt løb af med sejren i årets jule- og nytårsbagedyst på DR Tv i aftes.

Det var tilbage i oktober, at en tårevædet Luna Richardt måtte forlade årets udgave af Den Store Bagedyst, da hun blev stemt ud af de tre dommere.

Men her til jul fik hun en ny chance for at vise sine bage-kundskaber frem, da DR lavede en speciel »Den store jule- og nytårsbagedyst«, hvor 10 specielt udvalgte tidligere bagedyst-deltagere to og to skulle dyste mod hinanden over to programmer.

Luna Richardt blev parret med Micki Cheng fra 2015-udgaven af bagedysten, og det blev det humørfyldte par, der løb af med sejren efter et tæt opgør med de øvrige deltagere.

- Det er det største øjeblik. Det er det fucking bedste stykke plastik, jeg nogen sinde har ejet, udbrød en jublende Luna Richardt umiddelbart efter, at hun fik overrakt prisen og dermed beviset på, at hun havde vundet den helt specielle bagedyst og nu kan kalde sig »Den bedste jule- og nytårsbager«.

Luna Richardt kan samtidig glæde sig over, at hun med sine kun 20 år er den yngste deltager nogensinde i tv-bagedysten.