Bent Hansen (S): Jeg kunne ikke se mig selv sidde som 73-årig som formand for regionsrådet. Foto: Jens Anker Tvedebrink

Bent Hansen stopper

Regionsrådsformanden vil ikke genopstille til valget i november

VIBORG Efter 35 år i regionspolitik har Bent Hansen valgt, at det igangværende år skal være det sidste. Han fortæller til Viborg Stifts Folkeblad, at han ikke stiller op til en ny periode i regionsrådet.

- Det har været en hård beslutning, som har ødelagt min jul, men jeg kunne ikke se mig selv sidde som 73-årig som formand for regionsrådet. Og jeg ville ikke kunne holde mig selv ud, hvis jeg stillede op og vidste, at jeg skulle trække mig midt i perioden og skulle lyve om det over for pressen, siger Bent Hansen til Viborg Stifts Folkeblad.

Bent Hansen har arbejdet med regionspolitik i 35 år - og har altså nu påbegyndt det sidste.

- Nu er det familien, det åbne universitet og syv børnebørn, der skal tage min tid. Dukker der en spændende opgave, som ikke har noget med politik at gøre, op, vil jeg da overveje det, siger Bent Hansen.