Silkeborg Kommune har fået en nytårs-millionær

Søren Nielsen 

Hele fire danskere kan springe ind i det nye år som Lottomillionærer efter Lottos store nytårstrækning

SILKEBORG Lige efter Dronningens nytårstale kunne man på TV2 se årets Nytårs Lottotrækning. Ud over 1.præmien på 7.200.159 kroner, var der også trippel op på Lottos millionærgaranti på en million kroner hver. Så der var fire heldige vindere, der går ind i 2017 som millionærer.

Den heldige 1.præmievinder har købt sin kupon i Munkebo Kiosk i Kolding. To af tre millionærgarantivindere har vundet på deres Plus abonnement og kommer fra henholdsvis København og Silkeborg kommune.

Den sidste heldige millionærgarantivinder har købt sin kupon i Meny i Otterup på Fyn.

De to vindere på nettet bliver kontaktet af Danske Spil med den glade nyhed, men hvis man har købt sin kupon i Munkebo Kiosk i Kolding eller Meny i Otterup, så er det bare med at holde godt fast i den, indtil de kan få dem tjekket i det nye år.

Der var ingen, der fangede årets sidste Joker, så den hopper med ind i 2017, og er nu på 13 millioner kroner, som kan vindes allerede på onsdag.